Denne bloggen er ment å være en praktisk hjelp for alle som ønsker å følge de ulike fastetidene i Kirken. Her vil du finne oppskrifter på fastemat, praktiske tips og bakgrunnsartikler til de ulike fastene i kirkeåret. Flere av oppskriftene er hentet fra fasteboken til Moder Christodoli, som ikke lenger er i salg.

tirsdag 29. november 2011

Fasteoppskrifter til julefasten, del 2

ITALIENSK RISSOPPA

Tid 30 min, 4 pers

3 msk råris
3 msk olja
2 msk hackad gul lök
1 liter grönsaksbuljong
50 g riven rotselleri
1 hg färska champinjonger
3 tomater
125 g djupfrysta ärtor och
4 msk hackad gräslök

Bedredning: Fräs ris och lök i oljan. Tilsätt buljongen och sellerin. Låt koka 15 min. Lägg i de skivade champinjongerna, och tomaterna. Strax innan serveringen häll ned de upptinade ärtorna. Servera i tallricken med hackad gräslök.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar